Den Alternative Mægler - Vi samler på Billig Boliger og sælger dem via EDH og facebook >----->

Billig Boliger det er boliger, som lige nu er til salg på Boligsiden, og som vi her kan sælge langt billigere, fordi vores salær kun er det halve. Det kommer nogen tilgode, enten køber eller sæl- ger. - Det kalder vi for "Billig Boliger".

Billig Boliger vil blive vores speciale. Det er nok det mest utrationelle projekt på markedet, men det er fuldtud lovligt. Selvfølgelig er det i orden at konkurrere på prisen, og da det også er fuldtud lovligt, at den samme ejendom er til salg hos flere ejendomsmæglere samtidig, så er det en meget effektivt salgsmeto- de, for købere elsker at have flere muligheder at vælge imellem.
Det er vores hensigt at udbyde dette projekt i Randers, kun begrænset af vore egne etiske regler.
Hvis din formidlingsaftalen udløber om 2 - 3 mdr., max. 3 måneder, så er vi særdeles interesseret i en aftale med dig. Vi garanterer, at du ikke kommer til at betale dobbeltsalær, for vi har til hensigt at respektere din nuværende aftale, men med kun 2 - 3 måneder tilbage, så vil det ikke være noget problem, for der går alligevel et par måneder fra køb til overtagelse. Du øger dine salgsmuligheder betydeligt i slutfasen, og køberne venter gerne den tid, hvis de kan spare 30 - 45.000 kr. i prisen.
Vore egne etiske retningslinier: Vi tager ikke en ejendom til salg, før der kun er 2 - 3 måneder tilbage af salgsperioden. Desuden ønsker vi ikke at dobbeltannoncere på Boligsiden. Den ligger tydeligt på vores egen hjemmeside, og vi kan også, ganske gratis for sælger, lægge sagen ind på Boliga, men helst ikke på Boligsiden, som er den vigtigste boligportal. Vores hensigt er at hjælpe sælgere med gode salgsmuligheder, det er ikke vores ønske at genere andre ejendomsmæglere i deres salgsarbejde.
Billig Boliger bliver tydeligt afmærkede:  Vi har til hensigt at afmærke de dobbelt annoncerede boliger, nemlig ved at lægge vores eget navn ind på forsidebilledet. Så kan køberne hurtigt registrere, at boligen ligger både på vores egen hjemmeside, og på Boligsiden, og hvis sælger vælger det, så også på Boliga. Så vil pris og vilkår samt beskrivelsen kunne sammenlignes, og det er jeg helt sikker på at køberne vil værdsætte. Vi vil altid lægge sagen ind på vores hjemmeside, men sælgeren får lov at bestemme, om den skal ind på Boliga. Når vores salær er meget lavere, så vil vores udbudspriser blive tilsvarende lave.
Formidligsaftalens udløb: Når den fremmede ejendomsmæglers aftale udløber, vil vi naturligvis straks fjerne vores navn fra forsidebilledet, og sagen bliver så yderligere lagt ind på Boligsiden. Vore kunder behøver ikke at spekulere på, om der opstår et dobbelt krav på salær, for skulle ejendomsmægler nr. 1  få krav på et salær, så opkræver vi ikke noget salær. Vi respekterer den først indgåede aftale fuldt ud.
Hvad betyder salærets størrelse: Det betyder ret meget. Et billigere salær er en sikker gevinst, medens en høj vurdering, som visse ejendomsmæglere har for vane at fremkomme med, er en højst usikker gevinst, fordi det ofte medfører et tilsvarende stort afslag.
 
Tak for din interesse.  M.v.h.  ANDERS FREDERIKSEN, ejendomsmægler.
Den Alternative Mægler :   v / ejendomsmægler ANDERS  FREDERIKSEN.  
Mobiltelefoner............   :   51873575 og 51873575
Mulig salærbesparelse. :   Min. 30.000 kr. - måske 45.000 kr.
Vores mailadresser ..... :   Fælles mailadresse:  alt.51873575@gmail.com


lynsøg
kontakt
Ledavej 5, Paderup,
8960 Randers SØ
 
Telefon:
+45
 51873575
CVR nummer:
25631242
 
 
Åbningstider:
Når telefonerne er åbne træffes vi, og desuden på kontoret efter aftale.
Anders Frederiksen. Tlf: 51873575
Alle parter modtager mails på: alt.51873575@gmail.com
Medlem af:                                        Ejendomsmæglernes Landsorganisation.
EDH  >------------------------>   Log-in
Nyeste: