Den Alternative Mægler - Vi samler på Billig Boliger og sælger dem via EDH og facebook >----->

Randers Rådhus og Gudenå billederne er udlånt af Randers Turistforening. - TAK FOR DET.>-> Se facebook øverst, SØG / LYNSØG lige under og log-in lidt nede, alt sammen i højre side >--> Den Alternative Mægler, CVR. 25631242 - Ledavej 5, 8960 Randers.

Vi starter på en frisk: Vi vil anbefale os selv med traditionel ejendomsmæglervirksomhed. Vurdering af villaer og andre boligformer og et efterfølgende salg via internettet på portalerne Boliga og Boligsiden. Vi annoncerer ikke i aviserne og vi har heller ikke dyre kontorer på Østervold, men til gengæld byder vi på et fuldt ud kvalificeret og en moderne salgsindsats, og tager ½ pris i salær.  Vi udregner gerne de ek- sakte prisforskelle i forhold til andre ejendomsmæglere..
Du kan spare 10 tusindvis af kroner ved at benytte Den Alternative Mægler.
Effektivt dobbelt annoncering: Det er de færreste, der ved det, men det er både lovligt og særde- les effektivt at benytte mere end een ejendomsmægler, især lige før at aftalen udløber. Hos os får du ga- ranti for, at du kun skal betale et mæglersalær, forhåbentlig til os, for vi har det billigste salær i Randers. Vi vil snarest lægge en vejledning ind på Log-ind i højre side. Det er utrolig effektivt med dobbelt annon- cering, for køberne løber efter de boliger, hvor vi kan sælge billigere end vore kolleger kan. Men vi prak- tiserer det kun de sidste max. 3 måneder, inden din nuværende aftale udløber.
Se VEJLEDNING om dobbelt annoncering. - Vi sender også gerne VEJLEDNINGEN frem til dig pr. mail.
Se vore Billig Boliger og vejledninger her: EDH >------------->  log-ind > ---------------->
Anvend følgende...... : Bruger:  ledavejpaderup@gmail.com    Adgangskode:  51873575
Alle beskeder angives her:   Alle ønsker og bestillinger ligeledes : >Bestil vurdering. >------>
Vi modtager dog også gerne telefonopkald, men hele døgnet er denne metode let og effektiv tilgængelig.
Køberrådgivning :  Vi har ikke noget vi kalder "solgt eller gratis", men du kommer ikke til at betale for ydelser, hvis du ikke har fået gavn af  indsatsen. Og bliver du forelsket i en bolig, men det er en anden ejendomsmægler der har den, og du ikke selv kan få prisen til at passe, så hjælper vi dig gerne. - Vi har stor erfaring i at få priserne tilpasset markedet, og det giver ofte de bedste resultater, når sælger og kø- ber har hver deres rådgiver. Derfor kommer vi gerne køber til hjælp, mens sælger kan benytte en anden ejendomsmægler. - Vi giver gerne vejledning til, hvordan et sådant problem kan løses.
Alle ejendomsmægleropgaver: - Eller næsten. - Vi er kun begrænsede af få egne, etiske regler og af ejendomsmæglerlovgivningen. F.eks. rådgiver vi aldrig både køber og sælger i samme sag. Men gene- relt varetager vi lige så gerne købers som sælgers interesser. - Ring gerne hvis du er i tvivl.
Den Alternative Mægler :   v/ ejendomsmægler ANDERS  FREDERIKSEN.  
Mobiltelefoner............   :   51873575 og 51873575
Mulig salærbesparelse. :    Min. 30.000 kr. - måske 45.000 kr.
Vores mailadresse ...... :    Fælles mailadresse: alt.51873575@gmail.com


lynsøg
kontakt
Ledavej 5, Paderup,
8960 Randers SØ
 
Telefon:
+45
 51873575
CVR nummer:
25631242
 
 
Åbningstider:
Når telefonerne er åbne træffes vi, og desuden på kontoret efter aftale.
Anders Frederiksen. Tlf: 51873575
Alle parter modtager mails på: alt.51873575@gmail.com
Medlem af:                                        Ejendomsmæglernes Landsorganisation.
EDH  >------------------------>   Log-in
Nyeste: