Se det digitale energimærke

Ledavej 5, Paderup

, 8960 Randers SØ

1 / 3
Billig Boliger:
  • Ingen plantegning!
Billig Boliger:
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
6
820 KB


Pris
2.400.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 120.000
Brutto
i
9.795
Netto
i
8.549
Boligareal 115 m²
Carport 15 m²
Udhus 15 m²
Grundareal 326 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 2006
Sagsnummer 2000
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 629
Ejendomsværdiskat 1.250
Renovation 167
Ejerudgifter i alt 2.046

Ledavej er IKKE til salg, men vi sælger Billig Boliger fra adressen, og giver GRATIS annonceplads. Se vejledningerne - Vejledninger kan hentes under menupunkte Dokumenter. Billedcollager un- der EDH >-------------> log-ind: - Anvisning på forsiden

Denne ejendom er ikke til salg:

Til gengæld er ejendommen markedsplads for salg af boliger, hvor ejeren selv ønsker at udføre det meste af arbejdet. Alle kan på den måde få ejendommen til salg her, og det er gratis. Vi tager ejendomme ind, hvor sælger ønske at supplere med sin ejen arbejdsindsats. Skulle der senere dukke problemer op, så hjælper vi også gerne med det, men det sker til en aftalt pris. Det kan stadig være rørende billigt.

Billig Boliger er en gruppe for sig. - Vi tager også gerne Billig Boliger ind, for difinitionen på dette er, at det er ejendomme, der på forhånd er til salg ved en anden ejendomsmægler og annonceret på Boligsiden. Her er der så den begrænsning, at vi kun medtager boliger til salg, når der max er 3 måneder tilbage af aftaleperioden. Der er grænser for hvor længe en køber vil vente på at overtage. De kan også gratis komme til salg på Boliga, men ikke på Boligsiden. Vi udarbejder en gratis, fortællende billedcollager til uddeling, men skal der udarbejdes en fuldstændig salgsopstilling, som selvstændigt ligger på Boligas hjemmeside, så gør vi det ikke helt gratis. Vi laver en aftaler om, hvilken vilkår vi kan lave ekspedere sagen på.

Vi har en mere detaljeret vejledning, som kan hentes under menupunktet dolumentervi, eller vi sender den gerne via mail.

Vores princip er, at salærerne kan komme ned på det halve, og måske vil sælger også bidrage med et tilsvarende beløb, og det er ikke lige meget om salæret er f.eks. 70.000 kr. Eller vi bringer det ned på 35.000 kr., og i tilfælde af at sælger også bidrager kan købsprisen måske reduseres med 50 - 100.000 kr. - Det kan let være det beløb, som får handelen til at falde på plads.

Vi sparer meget på fremvisninger, i vigtige situationer rykker vi ud, og vi sparer på kontorudgifterne, men vi går ikke på nogen måder på kompromis med sikkerheden. Og internetannonceringen sparer vi heller ikke på.

Er du fortvivlet over at der ikke sker noget med din ejendom, så send os en mail, eller ring os op. Vi vil gerne støtte salget, også selvom vi fuldt ud respekterer din nuværende aftale med en anden ejendomsmægler.

Den Alternetive Mægler v/ ejendomsmægler Anders Frederksen
Mail: alt.51873575@gmail.com, Ledavej 5, 8960 Randers SØ 
kontakt
Ledavej 5, Paderup,
8960 Randers SØ
 
Telefon:
+45
 51873575
CVR nummer:
25631242
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning