Ledavej 5, 8960 Randers SØ

Hvert billede repræsenter en BilligBolig til salg. Se nummeret øverst til højre og derefter samme nummer på plantegning, så for- står du helheden. Der er mange penge at spare, hvis een af boligerne opfylder dine ønsker.

Snarest muligt starter en stor indsamling af
emner til projekt BilligBolig. Hvis du har be-
hov og gerne ønsker at deltage, så bestil:
SALGSVURDERING eller FREMVISNING,
så kommer du med ------------>
Mit tilbud vil være, at jeg selv fotograferer og anvender det bedste forsidebillede, udarbejder en beskrivelse, og udregne nuværende ejendomsmæglers salær og andre påvirkelige omkostninger, og så sammenligne jeg det med eget tilbud for samme opgave. Forskellen skulle gerne vise en halvering af omkostningerne, ofte ca 40.000 kr., det vil ofte spare sagen for 35 - 45.000 kr. Den eksakte besparelse udregnes i hvert enkelt sag, og det giver store muligheder for salg, udover at den nuværende ejendomsmæglers kan fortsætte sin indsats.

Vi henvender os især til dig, der gennem nogen tid har haft boligen til salg. hvis der stadigvæk ikke er udsigt til et resultat, så vil det være en god ide at lade os prøve kræfter med opgaven, især hvis du befinder dig i sidste del af aftaleperioden. Lad mig se på sagen med nye briller, det hjælper som regel, og hvis du kan spare 40.000 kr. i prisen, uden det koster dig noget. Hvis det viser sig nødvendigt, så er det lettere at acceptere et yderligere nedslag herfra.

Du finder sagerne på www.alt-m.dk ved at gå ind under billeder, og hver enkelt billede repræsenterer en ejendom til salg. Det er så ikke nok at se billedet og den sparsomme tekst, men du går derefter ind under plantegning, så får du så får du også en sammenhæng til udregninger og beskrivelse. Billede og plantegning med samme nummer hører sammen i en helhed. Når du har klikket fuld skærm og følger det samme nummer fra billeder til plantegning, er det både let og hurtigt at gå hele "kataloget" igennem. Hvis du finder et interessant emne, så skal du naturligvis se ejendommen. Under menuen "Salgsarbejdet" kan du gå ned i bunden og rekvirere en fremvisning, men du er også velkommen til at ringe og forrette dit ærinde telefonisk.

Jeg er indstillet på en meget enkel indsats, hvilket som nævnt er gratis og uden bindinger, og så kommer det tunge arbejdet senere, når og hvis du fra interesseret overgår til at blive potentiel køber. Så skal der i en fart laves formidlingsaftale, der skal udarbejdes salgsopstilling og laves salgsbudget og alt hvad ejendomsmæglerloven i øvrigt kræver. Fra nu af er arbejdet ikke gratis, kun billigt, men jeg forestiller mig, at prisen kan holde også på det lange sigt. Altså ½ salær med en enkel indsats i starten, og senere den professionelle opgaven. Jeg har mange års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen. Når opgaven er klar til at skulle løses, så er jeg også klar.

Det kan godt tænkes, at du siger: Jeg ønsker en ung ansvarlig ejendomsmægler på min sag, og er så i orden. Men så bliver prisen også derefter, men så kan det også tænkes, at du i stedet foretrækker indsats fra min aldersklasses. Vi er vandt til, at der skal ydes en solid indsats, uden at springe over, hvor gærdet er lavest. Du kan regne med en vor indsats, når der er brug for det. Jeg bliver ganske vist ikke ret populær blandt kolleger m/ priser og metoder, men jeg er helt sikker på, at det er lovligt at arbejde for stærks reducerede salærer, og det er afgørende for mig.

Hvis du ønsker at læse mere om vore salgsbetingelser, metoder og priser, så kan du finde en detaljeret vejledning under: Salgsopstilling og dokumenter. Henvendelse kan også ske direkte til Den Alternative Mægler: v/ ANDERS FREDERIKSEN, mailadresse: alt.51873575@gmail.com. - Telefon 51873575 eventuelt 98522575 om aftenen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.