Ledavej 5, 8960 Randers SØ

Hvert billede repræsenter en BilligBolig til salg. Se nummeret ø- verst til højre og samme nr. på plantegning. Fuld skærm, så ser du helheden. Der er mange penge at spare. - Lad os udregne det nøj- agtige beløb - også gerne for købernes favoritboliger.

Snarest muligt starter en stor indsamling af
emner til projekt BilligBolig. Hvis du har be-
hov og gerne ønsker at deltage, så bestil:
SALGSVURDERING eller FREMVISNING,
så kommer du med ------------>

Mit tilbud er at udregne nuværende ejendomsmæglers salærer og andre påvirkelige omkostninger, og så sammen- ligner vi med vore eget tilbud for de samme ydelser. Forskellen, ofte en besparelse på 35.000 kr., det har køber og sælger at gøre godt med. Det er meget ofte det, der skal til for at få en god handel i hus. Vi blander os ikke i, hvem der får gavn af det, men det skulle gerne hjælpe mange vanskelige handeler på plads. Den helt nøjagtige besparelse udregnes i hver enkelt sag, og det giver store muligheder for både køber som sælger. Der er ikke nødvendivis krav om offentlig adgang.

Vi ønsker gerne din ejendom til rådighed for vores alternative salg. Det koster ikke noget, og det giver stærkt øgede salgsmuligheder. Du kan få ejendommen lagt ind, så alle købere har adgang, men den kan også ligge skjult, så der kun er adgang for godkendte købere. - Hvis du vil mere end det, så lægger vi gerne ejendommen ind på Boliga. Det koster lidt - ikke ret meget. Under alle omstændigheder, hvis der lige nu sker for lidt, så har vi løsningen, der passer for dig.

Jeg er indstillet på en meget enkel indsats, hvilket som nævnt er gratis og uden bindinger, og så kommer det tunge ar- bejdet senere, når og hvis du får en køber til ejendommen. så skal der i en fart laves formidlingsaftale, der skal udarbej- des salgsopstilling og laves salgsbudget og alt hvad ejendomsmæglerloven i øvrigt kræver. Fra nu af er arbejdet ikke gratis, kun billigt.

Det kan godt tænkes, at du siger: Jeg ønsker en ung ansvarlig ejendomsmægler på min sag, og det er også i orden. Men så bliver prisen derefter. Du kan også tænke, at du i stedet foretrækker en indsats fra min aldersklasses (pensionist). Vi er vandt til, at der skal ydes en solid indsats, uden at springe over, hvor gærdet er lavest. Du kan regne med indsatsen, når der er brug for den.

Hvis du ønsker at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Henvendelse kan ske direkte til Den Alternative Mægler: v/ ANDERS FREDERIKSEN, mailadresse: alt.51873575@gmail.com. - Telefon 51873575 eventuelt 98522575 om aftenen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.