BilligBoliger, 8960 Randers SØ

Hvert billede repræsenter en BilligBolig til salg. Se på nummeret øverst til højre og derefter samme nummer på plantegninger, så forstår du helheden. Der er mange penge at spare, hvis een af bo- ligerne opfylder dine ønsker.

Jeg starter i oktober 2019 med fremskaffelse af så mange BilligBoliger, som det er muligt, og jeg gør det i det tempo jeg kan. Målsætningen er at nå 50 - 70 emner i løbet af det første år. Deltag gratis og uforpligtende her, det kræver ingen bindinger, idet jeg ikke forlanger formidlingsaftale. Mit tilbud vil være, at jeg selv fotograferer og anvender det bedste forsidebillede, udarbejder en beskrivelse, samt udregne nuværende ejendomsmæglers salærer og andre påvirkelige omkostninger, og så sammenligne det med vores tilbud for samme opgave. Forskellen skulle gerne vise en halvering af omkostningerne, og det sparer sagen for 30 - 50.000 kr. Den eksakte besparelse udregnes og præsenteret på hvert enkelt sag, og det gi- ver store muligheder for salg, udover den nuværende ejendomsmæglers indsats.

Du finder sagerne ved at gå ind under billeder, og hver enkelt sag angiver adressen og prisforlangende. Det er sparsom- me oplysninger, men bemærk nummeret, og find det tilsvarende nummer under plantegning, så får du her en mening og udregningerne og en beskrivelsen. Billede og plantegning med samme nummer giver helheden. Når du har klikket fuld skærm og følger det samme nummer fra billeder til plantegning, er det både let og hurtigt at gå hele "kataloget" igennem Hvis du finder et interessandt emne, så skal du naturligvis se ejendommen. Så går du ind i menuen "Salgsarbejdet" og går ned i bunden, hvor der er en bestillings-formular.

Den udfylder du, skriver hvornår det passer dig bedst, og så aftaler vi det bedste tidspunkt med ejeren og med dig pr. telefon. I de fleste tilfælde kommer jeg ikke selv med, men sender en bekræftelse til både ejeren og til dig på mail, hvorefter ejer / sælger er klar til at modtage dig. I har hinandens navne m.v. og hvis der kommer noget i vejen for aftalen, er det vigtigt, at I meddeler det pr. telefon. Men jeg er naturligvis klar til at yde den hurtige og professionele indsats, så snart det er påkrævet.

Jeg er indstillet på en meget enkel indsats, der er gratis og uden bindinger, og det tunge arbejdet begynder først, når og hvis du fra interesseret overgår til at være en potentiel køber. Så skal der i en fart laves formidlingsaftale, der skal udar- bejdes salgsopstilling og laves salgsbudget og alt hvad ejendomsmæglerloven i øvrigt kræver. Fra nu af er arbejdet ikke gratis, kun billigt, men jeg forestiller mig, at prisen holder også på den lange bane, så jeg kan udføre arbejdet til den hal- ve pris i forhold til markedet. Jeg sparer i starten på min indsats, men jeg er altid klar til den professionelle opgaven, når den byder sig, og jeg har mange års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen.

Det kan godt tænkes, at du siger: Jeg ønsker ikke Anders Frederiksen som ejendomsmægler, for han er pensionist, og så er det helt i orden for mig. Men ønsker du et rimeligt salær, så kan det også tænkes, at du i stedet foretrækker min al dersklasse. Vi er vandt til, at der skal ydes en solid indsats uden at springe over, hvor gærdet er lavest. Du kan regne med min indsats, når der er brug for det. Jeg bliver ganske vist ikke populær blandt kolleger med priser og metoder, men jeg er sikker på, at det er lovligt, og det er afgørende for mig. Mit personbillede anser jeg for at være vellignende, og billedet er af helt ny dato.

Hvis du ønsker at læse mere om vore salgsbetingelser, metoder og priser, så kan du finde en detaljeret vejledning under salgsopstilling
og dokumenter. Henvendelse kan også ske direkte til Den Alternative Mægler, ANDERS FREDERIKSEN..
Mail: anders@alt-m.dk & alt.51873575@gmail.com. - Telefon 51873575 eventuelt: 30296107 eller 98522575.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.