Frydensbjergvej 18, 9550 Mariager

Hvert billede repræsenter en BilligBolig til salg. Se på nummeret øverst til højre og derefter samme nummer på plantegninger, så forstår du helheden. Der er mange penge at spare, hvis een af bo- ligerne opfylder dine ønsker.

Adressen er ikke til salg, men er kontor for Den Alternative Mægler: Der er lige så mange BilligBoliger til salg, som der er billednumre, se det på fuld skærm øverst. Se vejledningen nederst, men den skal ses uden/ fuld skærm.

Jeg starter i oktober 2019 med fremskaffelse af så mange BilligBoliger som muligt, og jeg gør det i det tempo jeg kan. Målsætningen er at nå 50 - 70 emner i løbet af det første år. Det er gratis at deltage, og jeg kræver ingen bindinger, idet jeg ikke forlanger formidlingsaftale eller anden aftale. Mit tilbud vil være, at jeg selv fotograferer og anvender det bedste forside billede, laver en beskrivelse af boligen, samt at jeg udregne nuværende ejendomsmæglers krav til salærer og andre variable omkostninger, og så sammenligne jeg det med vores tilbud for samme opgave. Forskellen skulle gerne vise en halvering af omkostningerne og sparer sagen for 30 - 50.000 kr. Den eksakte besparelse vil blive udregnes og præsenteret i hvert enkelt tilfælde.

Vejledning i brug af sagen: Udstilling af BilligBoliger.
Du finder sagerne ved at gå ind under billeder, og hver enkelt sag angiver adressen og prisforlangende. Det er sparsomme oplysninger, men når du bemærker nummeret, skal du finde det tilsvarende nummer under plantegning, så får du her udregningerne og beskrivelsen. Billedet og plantegning med samme nummer giver en helhed, så det giver mening. Når du har klikket fuld skærm og følger det samme nummer fra billeder til plantegning, er det både let og hurtigt at gå hele"kataloget" igennem. Hvis du finder et interessandt emne, så skal du naturligvis se ejendommen ved en fremvisning. Så går du ind i menuen "Salgsarbejdet" og går ned i bunden, hvor der er en bestillingsfor-mular. Den udfylder du, skriver hvornår det passer dig bedst, og så aftaler jeg det med ejeren og med dig pr. telefon. I de aller fleste tilfælde kommer jeg ikke med derud, men jeg sender en bekræftelse til ejeren og til dig på mail, hvorefter ejer/sælger er klar til at modtage dig. I har hinandens navne m.v. - Hvis det på et tidspunkt er aktuelt med en handel er jeg naturligvis klar til at yde en professionel indsats og at arbejde hurtigt.

Jeg er indstillet på en meget enkel indsats, gratis og uden bindinger, og det tunge arbejdet begynder først senere, når og hvis du fra interesseret overgår til at være en potentiel køber. Så skal der i en fart laves formidlingsaftale, der skal udarbejdes salgsopstilling og laves salgsbudget og alt hvad ejendomsmæglerloven kræver. Fra nu af er arbejdet ikke længere gratis, men jeg forestiller mig også på den lange bane at kunne udføre arbejdet, som tidligere nævnt til ½ pris i forhold til det, der opfattes som markedspris. Jeg sparer i starten på indsatsen, men er altid klar til den professionelle opgaven, når den byder jeg, og jeg har mange års erfaring i ejendomsmæglerfaget.

Det kan godt tænkes, at du siger: Jeg ønsker ikke Anders Frederiksen som ejendomsmægler, for han er pensionist, og så er det helt i orden. Men ønsker du et rimeligt salær, så kan det også tænkes, at du netop foretrækker min aldersklasse. Vi er vandt til, at der skal ydes en solid indsats uden at springe over, hvor gærdet er lavest. Du kan regne med en solid og ærlig indsats fra min side. Jeg bliver ikke populær blandt kolleger ved denne salgsmetode, men jeg er naturligvis sikker på, at den er fuldtud lovlig, og det er afgørende for mig. Mit personbillede anser jeg for vellignende, og billedet er af helt ny dato.

Hvis du ønsker at læse mere om vore salgsbetingelser, metoder og priser, så kan du finde en mere detaljeret vejledning under dokumenter. - Henvendelse kan ske direkte til:
Den Alternative Mægler, Anders Frederiksen: Mail: anders@alt-m.dk og alt.51873575@gmail.com -
Telefon 51873575 eller eventuelt 30296107 eller 98522575.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.