Tronholmvej 1, Handest, 8990 Fårup

Ny og meget stor bolig på 276 m2 beboelse, med 138 m2 på hvert af de 2 plan. Meget velegnet til en storfamilie eller eventuelt 2 fa- milier i bofællesskab. Energimærke A med jordvarmeanlæg og lavt energiforbrug. Nær motorvej E45 men uden støj eller andre gener i Handest by.

Huset er bygget år 2009 i 2 plan og med manzardtag og sort glaseret tegltag. Indeholder i begge plan 138 m2 beboelse, i stuenplan er der et rigtig stort køkken / alrum, der er stue og badeværelse + et værelse samt et stort bryggers. Der er udgang til terrasse og til udenomsarealer. Tagetagen er af nøjagtig samme størrelse, boligarealet er også på 138 km2, fordi manzardtaget giver fuld udnyttelse af alle m2 ligesom i stueplan. Faktisk er der god plads til 2 familier i bofællesskab. Der er også et stort badeværelse / toilet på første sal. Huset er registreret med hele 9 værelser. Der er nyt jordvarmeanlæg, som forsyner huset med billig varme, hvilket giver sig udslag i et flot energimærke A, og deraf følgende lavt energiforbrug. Sammen med de resterende værelser / soverum og stuen, giver det overvældende god plads til en stor familie, eller som nævnt 2 familier i bofællesskab. Husets indretning giver store muligheder for netop et bofællesskab. Sammen med det store grundareal, er der også store muligheder for for selvforsyning med havesager og kartofler m.v. Der er ofret ca. 100.000 kr. på det nævnte jordvarmeanlæg, som er forudsætningen for små udgifter til opvarmning af en stor bolig. - Hvis du kan tænke dig livet i en landsby med et godt socialt fællesskab, så er der gode trafikale forbindelse og let adgang til motorvej E45 og videre til byerne Hobro, Randers eller Viborg, og med lidt større afstand er det også let at kommer til Aalborg / Aarhus.

Handest by:
Handest er en landsby med 230 indbyggere + tilhørende landdistrikt. I byen er der forsamlingshus, der er stadion og aktivitetshus, og så er byen endestation for Mariager - Handest Veteranjernbane. Købmanden og en lille folkeskole er desværre lukket, men der er indkøb i Fårup 5 km, eller i Hobro syd ca. 8 km. Men ellers ligger Handest trafikalt meget centralt, hvor den gamle hovedvej 10 krydser motorvej E45. - I løbet af 2 minutter, er du på motorvejen E45, uden at trafikken fra motorvjen modsat generer boligerne eller larmer i byen.

Mariagerfjord Kommune:
Kommunen har 42.055 indbyggere og er beliggende omkring Mariager Fjord, heraf navnet. Der er 4 større byer, Hobro med 12.032 indbyggere, Hadsund med 5.003 indbyggere, Arden med 2.504 indbyggere og Mariager med 2.496 indbyggere. Selvom Hobro må siges at være hovedbyen, så ligger administationsbygningerne decentralt ude i de nævnte 4 byer, der hver udgjorde en lille kommune før sidste kommunesammenlægning.
Der er en meget smuk natur i området. Ikke mindst omkring Mariager Fjord er der naturskønt, på begge sider af fjorden. Men kommunen grænser også op til Rold Skov.

Anmodning om fremvisning sker til: Ejendomsmægler Anders Frederiksen. Mail: anders@alt-m.dk
Telefon og mail: alt.51873575@gmail.com må også gerne benyttes. Telefon: 98522575 gerne om aftenen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.