Tronholmvej 1, Handest, 8990 Fårup

Ny stor bolig på 276 m2 beboelse i 2 plan. - Meget velegnet til en stor familie, eller eventuelt til 2 familier i bofællesskab. Stort areal på mere 1 tdr. land, jordvarmeanlæg og lavt energiforbrug. 400 m fra motorvej E45, uden støjgener fra trafikken.

Huset er opført år 2009 med manzardtag og med sort glaserede teglsten. Det indeholder i begge de 2 plan: 138 m2 beboelse, ialt 276. I stuen er der et rigtig stort køkken / alrum, der er stue og stort badeværelse + et værelse, samt stort bryggers. Der er udgang til terrassen og til udenomsarealer. Tagetagen er af nøjagtig samme størrelse, også med 138 km2 bolig, da manzardtaget giver fuld udnyttelse. Huset er også egnet til 2 familier i bofællesskab. Der er et stort badeværelse / toilet også på første sal. Huset er registreret med i alt 9 værelser. Der er etableret nyt jordvarmeanlæg, som forsyner hele huset med billig varme, gulvvarme, og det medfører et flot energimærke A for lavt energiforbrug. Sammen med de resterende værelser / soverum og stuen, giver det god plads til en stor familie, eller som nævnt eventuelt 2 familier i bofællesskab. Husets indretning giver store muligheder netop for bofællesskab. Sammen med et stort grundareal, giver det også mulighed for høj grad af selvforsyning med havesager og kartofler og meget mere. Der er ofret ca. 100.000 kr. på det nævnte jordvarmeanlæg, men det giver små udgifter til opvarmning af den store bolig. Hvis du kan tænke dig livet i en landsby med et godt socialt fællesskab, så er muligheden her, og der er særdeles fine trafikale forbindelse via motorvej E45 og videre til byer som Hobro, Randers eller Viborg, og med lidt større afstand er det også let at komme til Aalborg og Aarhus.

Handest by:
Handest er en landsby med 230 indbyggere + tilhørende landdistrikt. I byen er der forsamlingshus, der er stadion og aktivitetshus, og så er byen endestation for Mariager - Handest Veteranjernbane. Køb-manden og en lille folkeskole er desværre lukket, men der er indkøb i Fårup ca. 5 km, eller i Hobro syd ca. 8 km. Men ellers ligger Handest trafikalt meget centralt, hvor den gamle hovedvej 10 krydser motorvej E45. I løbet af 2 minutter, er du på motorvejen E45, uden at trafikken fra motorvejen generer beboerne og larmen fra E45 generer ikke i byen.

Mariagerfjord Kommune:
Kommunen har 42.055 indbyggere og er beliggende omkring Mariager Fjord, heraf navnet. Der er 4 større byer, Hobro med 12.032 indbyggere, Hadsund med 5.003 indbyggere, Arden med 2.504 indbyggere og Mariager med 2.496 ind- byggere. Selvom Hobro må siges at være hovedbyen, så ligger administationsbygningerne decentralt ude i de nævnte 4 byer, der hver især udgjorde en lille kommune før kommunesammenlægningen.

Der er en meget smuk natur i området. Ikke mindst omkring Mariager Fjord er der naturskønt, på begge sider af fjorden. Men kommunen grænser også op til Rold Skov.

Anmodning om fremvisning gerne via hjemmesiden til ejendomsmægler Anders Frederiksen.
Tlf. og mail: alt.51873575@gmail.com benyttes, om aftenen desuden fastnettelefon: 98522575.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.