Tronholmvej 1, Handest, 8990 Fårup

Stor nyopført bolig fra 2009, kan nu enten erhverves med 0,67 ha eller 2,03 ha god græsningsareal. 2 ha jord er et udmærket areal- grundlag for 3 - 4 heste, eller for et mindre gartneri. Det er belig- gende helt ugenert lige op mod Handest by.

.
Ved at man samtidig erhverver både Tronholmvej 1 og 3, sikrer man sig, at der aldrig kommer nogen bagvedliggende nabo. Prisen for den store ubebyggede grund nr. 3 er 200.000 kr. + ca. 20.000 kr. i omkostninger. Ejendommen vil sam- menlignet hermed få langt flere anvendelsesmuligheder, f.eks. til gartneri eller som hesteejendom.

Huset er opført år 2009 med manzardtag og med sort glaserede teglsten. Det indeholder i begge de 2 planer: 138 m2 beboelse, ialt 276 m2. I stuen er der et rigtig stort køkken / alrum, der er stue og stort badeværelse + et værelse, samt et stort bryggers. Der er udgang til terrassen og til udenomsarealer. Tag- og stuenetagen er af nøjagtig samme størrelse, også med de 138 km2 bolig, da manzardtaget giver fuld udnyttelse. Huset er også egnet til 2 familier i bofællesskab. Der er et stort badeværelse / toilet også på første sal. Huset er registreret med i alt 9 værelser.

Der er etableret nyt jordvarmeanlæg, som forsyner hele huset med billig varme, gulvvarme, og det medfører et flot energimærke A10 for lavt energiforbrug. Sammen med de resterende værelser / soverum og stuen, giver det god plads til en stor familie, eller som nævnt eventuelt 2 familier i bofællesskab. Husets indretning giver store muligheder netop for bofællesskab. Sammen med et stort tilhørende jordareal, giver det også mulighed for en høj grad af selvforsyning med havesager, kartofler og meget mere. Der er ofret ca. 100.000 kr. ekstra på det nævnte jordvarmeanlæg, men det giver små udgifter til opvarmning af den store bolig. Hvis du kan tænke dig livet i en landsby med et godt socialt fællesskab, så er muligheden her, og der er særdeles fine trafikale forbindelse via motorvej E45 og videre til byer som Hobro, Randers eller Viborg, og med lidt større afstand er det også let at komme til Aalborg og Aarhus.

Den store grund - udstykket som storparcel.
Den er som nævnt udstykket og bebygget i året 2009 af en dengang ung familie med 4 hjemmeværende børn, og det er sket med henblik på at leve bæredygtigt og i takt med naturen. Huset er stort og kun 11 år gammelt, det er opført af håndværkere, er meget velisoleret og med tilsluttet jordvarmeanlæg, har et stort tilhørende jordareal, og kan på mange måder sammenlignes med et nedlagt landbrug. Forskellen kan være bygningsmassen. Her er ingen driftsbygninger, men til gengæld er der et stort nyere og velindrettet stuehus (bolig), og jordarealet er på størrelse med det, der typisk forefindes på et nedlagt landbrug. Skulle der ønskes et større areal eller brug af driftsbygninger, så er det sikkert ikke noget problem. Vi befinder os jo i et typisk landbrugsområde, selvom det grænser op til landsbyen Handest.

Mariagerfjord Kommune:
Kommunen har 42.055 indbyggere og er beliggende omkring Mariager Fjord, heraf navnet. Der er 4 større byer, Hobro med 12.032 indbyggere, Hadsund med 5.003 indbyggere, Arden med 2.504 ndbyggere og Mariager med 2.496 ind- byggere. Selvom Hobro må siges at være hovedbyen, så ligger administationsbygningerne decentralt ude i de nævnte 4 byer, der hver især udgjorde en lille kommune før kommunesammenlægningen.

Handest by:
Handest er en landsby med 230 indbyggere + tilhørende landdistrikt. I byen er der forsamlingshus, der er stadion og aktivitetshus, og så er byen endestation for Mariager - Handest Veteranjernbane. Købmanden og en lille folkeskole er desværre lukket, men der er indkøb i Fårup ca. 5 km, eller i Hobro syd ca. 8 km. Men ellers ligger Handest trafikalt meget centralt, hvor den gamle hovedvej 10 krydser motorvej E45. I løbet af 2 minutter, er du på motorvejen E45, uden at trafikken fra motorvejen generer beboerne og larmen fra E45 generer ikke i byen.

Anmodning om fremvisning gerne via hjemmesiden til ejendomsmægler Anders Frederiksen.
Tlf. og mail: alt.51873575@gmail.com benyttes, om aftenen desuden fastnettelefon: 98522575.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.